HÍRlevelezés segédlet

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, mert néhány olvasónk jelezte, hogy nem mindig érkeznek meg hozzá a hírleveleink. Az ingyenes online hírlevélre ezen az oldalon lehet feliratkozni.

A Gmail-nél a hírlevél meg-nem érkezésének oka legtöbbször az, hogy a Gmail a saját szempontjai szerint csoportosítja a beérkező leveleket, Füleket használ, és a tömegesen küldött email-eket (amilyen a mi hírlevelünk is, ugyanis több mint 8.000 feliratkozott van, ennyi email címre küldjük ki minden héten) általában a Promóciók fülre rakja, néha pedig a Spam-be. Ha esetleg Önnél is ez történik, ha megtalálja valamelyik Fülön a hírlevelünket, tegye meg vele ezt: helyezze át a tőlünk (hirlevel@deltanet.hu -ról) érkezett email-t a fő-fiókba az alábbi módon:

  1. a feladó neve előtti átlátszó csillagra kattintson rá, hogy sárga legyen
  2. kattintson rá a feladóra a bal egér gombbal és lenyomva tartva húzza át a “Beérkező levelek” mappába (helyezze át)
  3. megkérdezi majd a rendszer, hogy ezt tegye-e ezentúl minden innen/tőlünk érkező email-lel, erre válaszolja azt, hogy igen – és ha minden jól megy, ezentúl nem a különböző Fülekre, hanem a Beérkező levelek mappába fognak érkezni az email-jeink Önhöz.

Ha nem a gmail saját levelező felületét, hanem pl. Outlook-kot vagy más levelezőprogramot használ, azokkal általában nem szokott gond lenni, de ha valamiért esetleg mégis a Spam mappában találja a hírlevelünket, kérem, adja hozzá az email címünket a Biztonságos feladók listájához. Outlook-ban ezt úgy kell megtenni, hogy

  1. rákattint a bal egér gombbal a beérkezett email-re (kijelöli)
  2. rákattint a jobb egér gombbal és a megjelenő kisablakból kiválasztja a “Levélszemét”, majd a következő kisablakból a “Feladó blokkolásának mellőzése” vagy “Feladó tartománya soha ne legyen blokkolva” sort, kattinson rá és kész is – ha minden jól megy, ezentúl nem kerülünk Önnél a Spam mappába.