Miért érdemes minket választani?

A telepítés teljes költségét átvállaljuk... amennyiben ez egy normál, átlagos kiépítést jelent. Az épületre felkerülhet egy hat méteres árboc, esővédő lemez, egy pár bilincs, majd az antennánk, maximum húsz méter kábellel eljutunk az Ön számítógépéhez. Ezután már igénybe is tudja venni a szolgáltatásunkat. Amennyiben több kábel, vagy egyéb kiegészítő kell, azt kollégáink egyeztetik Önnel a helyszínen, s ha rábólint, megkezdik a telepítést!

Díjmentes szerelés... első megrendelésként, új szerződőként.

Nincs belépési díj... ami nagy kedvezmény azok számára, akik szeretnének alacsony bekerülési összeggel igénybe venni a szolgáltatásainkat!

Korlátlan le- és feltöltés... Nálunk nincsenek határok! Az Ön és családja internethasználata nincs leszabályozva, lassítva vagy belekényszerítve újabb (automatikus) adatvásárlásba!

Szupergyors internet... Úgy gondoljuk, hogy egyedi és korszerű technológiával, ésszerű sebességeket tudunk biztosítani előfizetőink számára! Ha Önnek még több kell, keresse értékesítő kollégáinkat! "Nagyfogyasztóinknak" egy külön oldalt hoztunk létre, amelyet ide kattintva érhet el!

Televíziót szeretne nézni... a kiépítésben is tudunk segíteni, rendkívül kedvező ajánlatunk van, akár részletekben is kiegyenlítheti! Bízza ránk a szakszerű kiépítést! Kollégáink folyamatos képzéseken vesznek részt, hogy tudásukkal és rutinjukkal Ön megelégedett ügyfelünk lehessen!

Telefonálna messze a várostól... de a mobil már nem mindig elérhető? Helyhez kötött, hétköznapi nyelven "vezetékes" szolgáltatást tudunk biztosítani bárhol, bármikor!

Kérdése van? Visszahívjuk Önt!

Amennyiben érdekli a szolgáltatásunk, úgy az ügyintézés egyszerűsítése érdekében, Online is megrendelheti azt. A megrendelésétől számított 48 órán belül, Ügyfélszolgálati munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, ha az alábbi űrlapon megadja az elérhetőségeit! A Mikrohullámú szolgáltatás üzembe helyezéséhez elengedhetetlen a helyszíni felmérés. A felmérésre egyeztetett időpontban megjelenő szerelő kollégánk viszi magával az Egyedi előfizetői szerződés kitöltött példányát, amelyet a helyszínen kell aláírnia. Amennyiben a szolgáltatás létesíthető, úgy abban az esetben a vevőberendezés felszerelése megtörténik. A szerződéskötéshez tartozó díjat (első két havidíj, ami természetesen jóváíródik a számláján, illetve opcióként egyéb kiegészítők, pl.: Wi-Fi router, plusz kábelek) ) a szerződés és munkalap aláírásakor, a helyszínen kollégánknak kell fizeti.

Felhívjuk figyelmét, hogy az Online megrendelés nem jár azonnali szerződéskötéssel abban az esetben, ha a szolgáltatási területünkön kívül eső helyen szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat. Erről részletes tájékoztatás ügyfélszolgálati kollégáink nyújtanak. A szerződéskötés feltétele: érvényes személyazonosságot igazoló fényképes igazolvány, adókártya, lakcímkártya, 1 db bemutatott közüzemi számla. A szerződő fél 18. életévét betöltött természetes személy lehet, 18. életévét betöltött korlátozottan cselekvőképes természetes személy (ebben az esetben a törvényes képviselő adatai is kellenek), illetve nem természetes személy (cég).

A megrendeléskor megadott adatok csak a kapcsolatfelvételhez szükségesek, a további adatokat ügyfélszolgálati kollégánk fogja telefonon kérni.

Igényelje meg akár most azonnal!

Hol veszi igénybe, vagy hol szeretné használni a szolgáltatásunkat?

Előfizetőnk már:
igennem

Meglévő előfizetőként díjcsomagot váltana?
igennem