A Deltanet kecskeméti internetszolgáltató 18. éve piacvezető a régióban.

20 +
fős csapattal

50 +
településen

10.000 +
elégedett felhasználó

Segíts ezt

 Korlátlan adatmennyiségű, helyhez kötött, vezeték nélküli távközlési szolgáltatásainkkal rugalmasabbá és színesebbé tesszük a lakosság életét, támogatjuk a vállalkozások munkáját, akár a városokon túl is.

Bács-Kiskun megye legnagyobb helyi vezetéknélküli távközlési szolgáltatójaként 

Könyvelő

posztra keresünk munkatársat csapatunkba.

Könyvelőként feladatod lesz teljeskörűen a számviteli feladatok ellátása (Havi-, negyedéves és éves zárás, mérlegkészítés, értékcsökkenések elszámolása, számla egyenlegek egyeztetése) dolgozók be és kijelentése, ehhez kapcsolódóan bérszámfejtés. Adózási szabályok, számviteli változások naprakész követése, pénzügyi részleg napi működésének szakmai támogatása. 

Fontos, hogy az informatika világában is magabiztosan mozogj, így gond nélkül tudod majd kezelni a vállalat informatikai rendszereit. Hatékonyságod érdekében fontos, hogy jól szervezd a munkafolyamataidat, amelyeket céges irányelvek szabályoznak. Napi és heti adatszolgáltatás szükséges ahhoz, hogy mindig naprakész információval tudj szolgálni a számviteli/pénzügyi folyamatokról a tulajdonosnak.

Hasonló területen szerzett, igazolható, többéves sikeres szakmai múlt.

Biztosítjuk számodra a munkavégzéshez szükséges eszközöket és sikerorientált csapatban, önállóan végezheted munkád. Amennyiben motiváló számodra, hogy bizonyítsd meglévő tudásodat amit ebben a pozícióban személyes eredményeiden keresztül meg tudsz mutatni, akkor jelentkezz egy 5 perces kérdőív kitöltésével!

Már a kiválasztási folyamat első lépése után megkapod a kapcsolattartód elérhetőségét. Az alapvető kérdések után szeretnénk megismerni eddigi munkahelyi tapasztalataidat majd egy személyiségteszt csomaggal nézzük meg mennyire testhezálló neked ez a munkakör. Kérünk referenciát, a régi munkáltatódtól, majd egy személyes interjún győzhetsz meg bennünket, hogy miért Téged válasszunk. Sikeres interjú után, akár már másnap munkába állhatsz.

  • Pénzügy, Könyvelés
  • Adótanácsadó, Szakértő
  • Könyvelés
  • Pénzügyi, Számviteli vezető

3-5 év szakmai tapasztalat

Nem igényel nyelvtudást

6000 Kecskemét, Izsáki út 2.

éves bónusz / mozgóbér, mobiltelefon, szakmai tréningek, nyelvtanulás támogatása

Szeretnéd, hogy céljainkat elérjük és együtt sikeresek legyünk? Élj a lehetőséggel!

Ha szívesen kipróbálnád magad, akkor jelentkezz az alábbi gombra kattintva egy 5 perces kérdőív kitöltésével, töltsd fel fényképes önéletrajzod! Várjuk jelentkezésed!