Gyurász Zoltán

“Küldetésünk, hogy a lakosság és az üzleti élet szereplőinek minőségi távközlési szolgáltatásokat – internet, televízió, telefon – nyújtsunk egy professzionális technológia alkalmazásával, magas színvonalon ügyfélszolgálati támogatással.”

Cégcsoportunk 100 százalékban magyar tulajdonú, melynek első vállalkozását 1996-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy a helyi piaci igényeknek megfelelő, egyedülálló, ügyfélközpontú távközlési szolgáltatást nyújtsunk a helyi embereknek. A tulajdonos, ügyvezető a távközléstechnika és szolgáltatás területén több mint 29 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik.

Előfizetőink számát tekintve, szolgáltatási területünkön piacvezetők vagyunk a vezeték nélküli technológiával nyújtott, fix telepítésű internet szolgáltatásban, mellyel kis- közép- és nagyvállalatok, valamint a lakosság számára biztosítjuk az internet alapú kommunikációs szolgáltatások széles tárházát Bács-Kiskun megye északi, Pest megye déli, Jász-Nagykun-Szolnok megye dél-nyugati és Csongrád megye észak-nyugati részén mintegy 36 településen.

Megalakulásunk óta saját, független, alternatív technológiákon alapuló hálózat kialakítására törekszünk. Digitális mikrohullámú gerinchálózatunk teljes egészében lefedi a megyeszékhely vonzáskörzetének területét, így szolgáltatásaink mintegy 100 kilométer átmérőjű körzetben elérhetőek. Hálózatunkat üzleti stratégiánk részeként folyamatosan fejlesztjük és bővítjük, hogy a korlátlan adatmennyiségű, minőségi internet kapcsolatot a lehető legtöbb helyre eljuttassuk. Szolgáltatásunkat jelenleg mintegy 3000 végponton veszik igénybe.

Kecskemét-Hetényegyháza belterületén, zártláncú kábelhálózaton kábeltelevízió, internet és telefonszolgáltatást nyújtunk.

Jelenlegi ügyfélbázisunk jelentős részét üzleti felhasználóink adják.

Célunk a jövőben is a vállalati felhasználók, viszonteladóink illetve szolgáltatói partnereink teljes körű kiszolgálása. Ügyfélszolgálatunk és operátoraink gyors, szakértő segítséget nyújtanak ügyfeleink számára. Mint a térség ismert vállalkozása, arculatunkat az elmúlt évek alatt nagy gondossággal, alakítottuk ki. Egyedi megjelenésű szervizes autóink, logónk, különleges telefonszámaink, dolgozóink egységes munkaruházata és reprezentációs termékeink segítségével is kiemelkedünk a hasonló profilú cégek sorából

Társaságunk jelenleg 17 főt foglalkoztat.
Évről-évre fogadunk tanulókat szakmai gyakorlatra illetve szakdolgozati konzultációra, különböző felsőoktatási intézményekből, mellyel hozzájárulunk a jövő generációjának fejlődéséhez.

 

csapatom

 ADMIN csapat

Gyurászné Papp Hajnalka

Budai Szabina

Ügyfélszolgálat

Váczki Szabina

Ügyfélszolgálat

Kerekes Anikó

Pénzügy

Balog Edina

HR

Ladányi Andrea

Pénzügy

TECH csapat

Bodrogi Tamás

Hálózati Manager

Csonka Edit

Műszaki ügyfélszolgálat

Trippó Zoltán

Hálózati Manager

Ilonka Krisztián

Szoftverfejlesztő

Gyulai Szilárd

Beszerzés

Baky Ákos

Hálózati Technikus

Juhász Árpád

Hálózati Technikus

Felföldi Zsolt

Hálózati Technikus

Kelemen Krisztián

Hálózati Technikus

Vida József

Hálózati Technikus

Dolgozzunk együtt!