Gyurász Zoltán

“Küldetésünk, hogy a lakosság és az üzleti élet szereplőinek minőségi távközlési szolgáltatásokat – internet, televízió, telefon – nyújtsunk egy professzionális technológia alkalmazásával, magas színvonalon ügyfélszolgálati támogatással.”

Cégcsoportunk 100 százalékban magyar tulajdonú, melynek első vállalkozását 1996-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy a helyi piaci igényeknek megfelelő, egyedülálló, ügyfélközpontú távközlési szolgáltatást nyújtsunk a helyi embereknek. A tulajdonos, ügyvezető a távközléstechnika és szolgáltatás területén több mint 29 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik.

Előfizetőink számát tekintve, szolgáltatási területünkön piacvezetők vagyunk a vezeték nélküli technológiával nyújtott, fix telepítésű internet szolgáltatásban, mellyel kis- közép- és nagyvállalatok, valamint a lakosság számára biztosítjuk az internet alapú kommunikációs szolgáltatások széles tárházát Bács-Kiskun megye északi, Pest megye déli, Jász-Nagykun-Szolnok megye dél-nyugati és Csongrád megye észak-nyugati részén mintegy 36 településen.

Megalakulásunk óta saját, független, alternatív technológiákon alapuló hálózat kialakítására törekszünk. Digitális mikrohullámú gerinchálózatunk teljes egészében lefedi a megyeszékhely vonzáskörzetének területét, így szolgáltatásaink mintegy 100 kilométer átmérőjű körzetben elérhetőek. Hálózatunkat üzleti stratégiánk részeként folyamatosan fejlesztjük és bővítjük, hogy a korlátlan adatmennyiségű, minőségi internet kapcsolatot a lehető legtöbb helyre eljuttassuk. Szolgáltatásunkat jelenleg mintegy 3000 végponton veszik igénybe.

Kecskemét-Hetényegyháza belterületén, zártláncú kábelhálózaton kábeltelevízió, internet és telefonszolgáltatást nyújtunk.

Jelenlegi ügyfélbázisunk jelentős részét üzleti felhasználóink adják.

Célunk a jövőben is a vállalati felhasználók, viszonteladóink illetve szolgáltatói partnereink teljes körű kiszolgálása. Ügyfélszolgálatunk és operátoraink gyors, szakértő segítséget nyújtanak ügyfeleink számára. Mint a térség ismert vállalkozása, arculatunkat az elmúlt évek alatt nagy gondossággal, alakítottuk ki. Egyedi megjelenésű szervizes autóink, logónk, különleges telefonszámaink, dolgozóink egységes munkaruházata és reprezentációs termékeink segítségével is kiemelkedünk a hasonló profilú cégek sorából

Társaságunk jelenleg 20 főt foglalkoztat.
Évről-évre fogadunk tanulókat szakmai gyakorlatra illetve szakdolgozati konzultációra, különböző felsőoktatási intézményekből, mellyel hozzájárulunk a jövő generációjának fejlődéséhez.

 

csapatom

ADMIN csapat

Patkós Béla

Rendszergazda

2016 Év Dolgozója

Kálmán György

Értékesítő

Tengeri Dóra

Ügyfélszolgálat

Tőkés Viktor

Ügyfélszolgálat

Gyurászné Papp Hajnalka

Berényi Katalin

Könyvelő

Csőszné Kerekes Anikó

Pénzügy

Papp Zsuzsanna

Marketing Menü Ügynökség

Horváth László

Projekt Menedzser

Horváthné Fejes Adrienn

Minőségbiztosítás

Raktár

TECH csapat

Hegedűs Nándor

Csoportvezető

2019 Év Dolgozója

Babusa Pál

Hálózatszerelő

Csapó Tamás

Hálózatszerelő

Tóth Dániel

Hálózatszerelő

Matló Gyula

Hálózatszerelő

Tóth Viktor

Hálózatszerelő

Sváb-Kovács Dániel

Hálózatszerelő

Bodza Benedek

Hálózatszerelő

Pocsai Zoltán

Hálózatszerelő