Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

A https://deltanet.hu oldal (továbbiakban: “Weboldal”) a Deltakon Kft. (6000 Kecskemét, Izsáki út 2., a.sz.: 22915775-2-03, továbbiakban: “Üzemeltető”) működteti.

Azzal, hogy belép a Weboldalra elfogadja az alábbi feltételeket:

A Weboldal bármely része, eltérő megjelölés hiányában, az Üzemeltető szellemi alkotása. Az Üzemeltető minden jogot fenntart ezen szellemi alkotásokkal kapcsolatban, különös tekintettel a bármilyen módszerrel, technikával történő másolással és terjesztéssel kapcsolatos jogokra.

A Weboldal részeinek másolása csak és kizárólag forrásmegjelöléssel engedélyezett, az eredeti információ módosítása nélkül.

A forrásmegjelölés nélküli másolás kizárólag az Üzemeltető előzetes írásos hozzájárulásával lehetséges. Az előzetes írásos hozzájárulás nélküli másolás jogosulatlan felhasználásnak minősül, büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az Üzemeltető követelheti a jogsértés felfüggesztését és a felhasználási díj valamint annak kamatai, illetve az egyéb keletkezett károk megtérítését.

Az Üzemeltető a Weboldal tartalmának pontosságáért, illetve annak bármilyen módon történő felhasználásból fakadó esetleges károkért  felelősséget nem vállal.