Gyakran ismételt kérdések

Szolgáltatási területünkön a mikrohullámú szolgáltatás alapját képező gerincről kapják a jelet az átjátszók, melyek vevő és szektor(sugárzó) antennákkal vannak felszerelve. Egy adott telepítési cím bekötésének alapvető feltétele valamelyik átjátszóra való tiszta rálátás.

A Deltanet mikrohullámú internet azokon a helyeken is elérhető, ahová már más hagyományos szolgáltató már nem juthat el. Természetesen a mikrohullámú internet kiépítésének is lehetnek korlátai, azok a tereptárgyak, amelyek akadályozzák a rádiós jelek haladását (domb, épület, fa).
Szolgáltatási területünkön ezért minden egyes igény felmerülése esetén munkatársaink díjmentes felmérést végeznek az Ön otthonában, hogy a szolgáltatás biztosan kiépíthető-e. Amennyiben a szolgáltatás kiépíthető, úgy sor kerülhet a szerződéskötésre.

Kollégánk a telepítési címen megkeresi azt az ideális helyet ahonnan megfelelő jelszinttel köthető a szolgáltatás.Oda egy Mikortik tipusú antennát szerel fel, amiről a lakáson belül FTP kábellel vezetékeli le az internetet amely végén a router helyezkedik el. Tv szolgáltatás esetén a szükséges beltéri eszköz/ök ill. MinDig TV-nél a vételhez szükséges antenna kerül beszerelésre. A telepítés során felszereljük az eszközöket, kiépítjük a kábelezést és méréseket végzünk a felépített kapcsolaton.

A megrendelésétől számított 15 napon belül, vagy az előfizető által az előfizetői szerződésben megjelölt későbbi időpontban, de legfeljebb a szerződés megkötésétől számított 3 hónapon belül a szolgáltató köteles a szolgáltatás nyújtását megkezdeni.

Egy átlagos bekötés kb. 1,5-2 óra időtartamot igényel.

Az egyes eszközök (ügyfél, bázis) alacsony sugárzást bocsájtanak ki, az egészségre nem ártalmasabb mint a mobil technológia. Egy, a fülünkön lévő mobiltelefon teljesítményének1/10-ede,1/20-ada a kibocsájtott sugárzás, ráadásul ez a tetőn kívül, irányított antennák által működik.

Az időjárás nem zavarja a szolgáltatást, rossz, ködös, esős időben is megbízhatóan működik, legfeljebb egészen extrém időjárási helyzetben( tapadós hó vastagon rátapad az antennára, vagy orkánerejű szél elfordítja, eldönti az antennát) fordulhat elő, hogy a sávszélesség lecsökken, vagy a kapcsolat megszakad.

Áthelyezést kezdeményezhet írásban(levél vagy email), ill. személyesen az ügyfélszolgálati irodáink egyikében. Az áthelyezésért kiszállási és munkadíjat számolunk fel.

A jelenlegi törvényi szabályozás ezt nem teszi lehetővé. A hűség lejárta után módosíthat kisebb csomagra, vagy kérheti a jelenlegit újra hűségvállalással. Nagyobb csomagra bármikor módosíthat hűség időn belül is minden hónap elsejei fordulónappal.

1 éven belül maximum 6 hónapig lehet szüneteltetni a szolgáltatást.

Igen, szüneteltethető, maximum 6 hónapig 2000 Ft.-/hó díj ellenében. A hűségidő időtartama a szüneteltetés idejével kitolódik.

Igen, átírható. Indokolt esetben díjmentesen.

Megfelelő eszköz segítségével egyidejüleg több számítógép is csatlakoztatható az internetre, ez lehet switch vagy wifi router. Ezek az eszközök nem tartoznak a bekötési alapcsomagba, külön megvásárolhatóak tőlünk.

A havidíjat előre számlázzuk.

Készpénz-átutalási megbízás/csekk/, banki utalás, csoportos beszedési megbízás, valamint ügyfélszolgálati irodáinkban személyes befizetésre is van lehetőség.

Az aktuális számlán szereplő fizetési határidő a terhelés napja.

A csoportos beszedési megbízás az olyan rendszeresen felmerülő szolgáltatói számlák és díjak kiegyenlítésére szolgál, mint például az internet szolgáltatás. Csoportos beszedési megbízás esetén Ön felhatalmazást ad pénzintézetének, hogy az Ön által adott megbízás alapján automatikusan intézkedjen az internet/telefon/tv számla határidőre történő kiegyenlítéséről.

A Deltakon Kft. az aktuális számla elkészítését követően az Ön meghatalmazása alapján kezdeményezi számlavezető bankjánál, hogy az internetszámla ellenértéke bankszámlájáról kiegyenlítésre kerüljön.

 

Természetesen van lehetőség arra, hogy albérlőként is igénybe vegye a szolgáltatásunkat!

Ehhez szükség van egy “hozzájárulási nyilatkozatra”, melyet innen tölthet le.

Kérjük, hogy ezt töltesse ki a főbérlővel, legyenek hozzá valós tanuk s ez a nyilatkozat a szerződéskötés idejében legyen Önnél!

Mi kell még a szerződéskötéshez?

Elsősorban az okmányai!

• Érvényes személyi igazolvány
• Adókártya
• Időre befizetett közműszámla igazolószelvénye

 
 
 
 
 
 
 1. Deltakon Kft adatai
  a Deltakon Kft. székhelyét, adószámát és bankszámlaszámát, melyre az utalást kérjük indítani. Valamint a központi ügyfélszolgálat telefonszámát.
 2. Számlával kapcsolatos információk
  a számla sorszámát, a szerződésszámát1, a teljesítés időpontját, a kiállítás dátumát, valamint a fizetési határidőt és módot.
 3. Ügyféllel és felhasználási hellyel kapcsolatos információk
  az Ügyfél címét valamint az Áfa-törvényben meghatározott számlázási címét. Ügyfél adószámát, (amennyiben van ilyen).
 4. Számlatételek adatai
  a kiszámlázott havidíj2, a kiszámlázott mennyiség, az Áfa mértékét és mennyiségét valamint a kiszámlázott havidíj egységára, esetleges kedvezmény mértékét, a nettó és a bruttó értéket.
 5. Számlaösszesítő adatok
  a számla nettó valamint bruttó összértékét tartalmazza.
 6. Áfa részletező adatok
  az Áfára vonatkozó adatokat tartalmazza.
 7. Nyilvántartott egyenleg