Média megjelenéseink

Média megjelenések:

"Elsősorban az embert keressük, nem a szakembert."

A kecskeméti székhelyű vállalkozás Deltanet néven 18. éve szolgáltat vezeték nélküli internetet Kecskeméten és a környező településeken, illetve azok tanyavilágában.
Olyan helyekre jut el általuk a szélessávú internet, ahol a vezetékes szolgáltatók nem épültek ki.
A valaha egy fős vállalkozásból immár 22 fős cég lett, és a folyamatos növekedés okán a műszaki csapatuk bővítése, ezáltal a szolgáltatás színvonalának további emelése az újabb cél.
A létszámbővítésről, az aktuális nyitott pozíciókról, azok szépségeiről és kihívásairól Gyurász Zoltánt, a Deltakon Kft. ügyvezető tulajdonosát kérdezték.
A teljes cikk a 2021. augusztus 2-án megjelent kecskeméti Szuperinfóban is olvasható. 

Segítséget kapott a kecskeméti SOS Gyermekfalu - belső informatikai hálózat a deltanettől

A kecskeméti SOS gyermekfalut évek óta támogatja a Deltanet internetszolgáltató. Most azonban egy, az eddigieknél nagyobb segítséget is nyújtott a családokból kiemelt gyermekeket nevelő alapítványnak.

A társadalmi felelősségvállalást mindig is fontosnak tartotta a kecskeméti internetszolgáltató. Legutóbb a város óvodásait lepték meg piros labdákkal, most pedig a gyermekfalu dolgozóinak munkáját támogatták. – Néhány évvel ezelőtt került partnereink közé az SOS Gyermekfalvak, akik folyamatos támogatást kapnak tőlünk abban a tekintetben, hogy jelentős kedvezményt adunk nekik az internetszolgáltatásunk díjából.

A hozzájárulásunkkal egy állandó támogatást kívánunk nyújtani, hiszen nagyon szép és jó cél az, amiért a gyermekfalu küzd. Azonban rájöttünk, hogy belső hálózati működési problémái vannak a falunak, amire mi megoldást tudunk nyújtani. Saját költségünkön vállaltuk egy olyan belső informatikai hálózat kiépítését, amely a gyermekfalu mindennapi működését segíti – meséli Gyurász Zoltán, a Deltakon Kft. ügyvezető tulajdonosa.

A teljes cikk a 2020. december 16-án megjelent Szuperinfóban olvasható.
http://keszin.hu/wp-content/uploads/2020/12/keszin-2020-12-14.pdf