Hálózatszerelő

Vállalkozásunk Kecskeméten és környékén olyan távközlési szolgáltatásokat nyújt a helyi embereknek és környékbeli cégeknek, melyek nagymértékben segítik életüket, megkönnyítik munkájukat és színesebbé teszik mindennapjaikat.

Bővülő csapatunkba

HÁLÓZATSZERELŐ

munkatársat keresünk.

Főbb feladatok, munkák:

 Internet szerelő munkatársként feladatod lesz az előfizetői hálózatok kiépítése, antennák kihelyezése, Wi-fi routerek beállítása, hibabejelentések helyszíni javítása.

 Kreativitásod kibontakoztathatod a kihívást jelentő feladatokban. Itt minden nap, minden munka más és más! Garantáljuk, hogy nem lesznek unalmasak a napjaid, folyamatosan mozgásban lehetsz.

Az álláshoz tartozó elvárások:

Alapvető számítógépes ismeretekkel el tudod látni a feladatot. Minden nap új emberekkel fogsz találkozni, ezért fontos, hogy írásbeli és szóbeli kommunikációd is jól érthető és ügyfélközpontú legyen.

 Fontos, hogy lojális légy a céghez, a vezetőhöz és jó kommunikációt tarts a munkatársakkal is. Szükséges, hogy motiváljon a siker és a személyes fejlődés lehetősége, valamint légy mindig
nyitott az új dolgokra.

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

 Előny az informatikai, elektronikai, vagy villamosipari végzettség, és hajlandóság a magasban végzendő munkára. Ha szakirányú végzettséggel nem rendelkezel, akkor sem kell aggódnod, mivel a betanulás időszakában minden szükséges tudást meg fogsz kapni!

Amit kínálunk:

 Teljes munkaidőben alkalmazunk. A munkádhoz kapsz mobiltelefont, számítógépet és egy céges szervíz autó felét.
Munkabéred teljesítményfüggő, eredményeiddel arányos, mely több részből áll össze: fix alapfizetés + teljesítményfüggő mozgóbér.
 Összege a próbaidő alatt alacsonyabb, majd a próbaidő után megegyezés szerinti. A kettő különbözetét véglegesítés esetén visszamenőleg egyösszegben megkapod.

 Munkád támogatásaként folyamatos tanulási és fejlődési lehetőséget biztosítunk, ami további sikerek eléréséhez segít hozzá! Cégünk modern eszközökkel dolgozik. Szerviz autóink új beszerzések, melyek maximális kényelmi és biztonsági felszereltségükkel segítik a munkádat.

 Normál esetben a munkaidő 8-16.30-ig tart 40 órás munkahéttel és napi fél óra munkaközi (ebéd) szünettel.

 Amit itt csinálhatsz, amit itt tanulhatsz, az neked nagyon hasznos lehet. Ez olyan dolog amit valójában nem lehet szabvány fix munkaidőben végezni. Ezt szívvel-lélekkel kell csinálni, mert mi is úgy támogatjuk a partnereinket és akkor segítünk az előfizetőknek, amikor szükségük van rá. Ez nem egy klasszikus bejövök-hazamegyek munkahely.
Mi tesszük a dolgunkat és akkor fejeződik be egy nap, amikor a munka el van végezve.

 A mi kihívásunk, hogy minden helyzetben a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek. Célunk a területen üzemelő legprofibb szolgáltatóvá válás, aki az ügyfelek széles körének első választása. Ha úgy látod, ebben aktív szerepet tudsz vállalni és szereted a kihívásokat, jelentkezz hozzánk!

Állás, munka területe(i):

● IT üzemeltetés, Telekommunikáció
● Telekommunikáció
● Szakmunka
● Műszerész
● Villanyszerelő
● Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

● Mindegy, vagy nem igényel tapasztalatot

Szükséges nyelvtudás:

● Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

Rugalmas munkavégzési hely – Bács-Kiskun megye

Egyéb juttatások:

éves bónusz / mozgóbér, céges autó, mobiltelefon,
szakmai tréningek, nyelvtanulás támogatása

JELENTKEZÉS AZ ÁLLÁSRA:

Jelentkezz amíg lehet, élj a lehetőséggel! Csak rajtad múlik!
Az alábbi gombra kattintva tudsz továbblépni.