A Deltanet kecskeméti internetszolgáltató 18. éve piacvezető a régióban.

20 +
fős csapattal

50 +
településen

10.000 +
elégedett felhasználó

Segíts ezt

 Korlátlan adatmennyiségű, helyhez kötött, vezeték nélküli távközlési szolgáltatásainkkal rugalmasabbá és színesebbé tesszük a lakosság életét, támogatjuk a vállalkozások munkáját, akár a városokon túl is.

Bács-Kiskun megye legnagyobb helyi vezetéknélküli távközlési szolgáltatójaként 

Hálózati rendszerüzemeltető

posztra keresünk munkatársat csapatunkba.

Hálózati rendszerüzemeltető munkatársként feladatod lesz az előfizetői hálózatunk elosztó pontjainak non-stop felügyelete, előfizetőkhöz kihelyezett antennák, routerek távoli menedzselése. Beérkező hibabejelentések fogadása, kivizsgálása, elhárítása bejelentővel történő visszaigazoltatása. A területen dolgozó technikusok munkájának támogatása és kontrollálása. Napi tapasztalataid alapján javaslat adása a cég vezetése felé, a szükséges műszaki fejlesztési feladatokról. 

Munkád elsődleges célja társaságunk tevékenységének, hatékonyságának,  eredményességének fokozása. Rajtad is múlik szolgáltatásunk működése és ezzel együtt a vállalkozás sikere.
Légy naprakész a posztodat érintő kérdésekben és tartsd áramlásban magad körül a folyamatokat. A munkakör nagyon változatos, dinamikus, szerteágazó, sokrétű. 
Ha képesnek tartod rá magad, akkor jelentkezz!

Kreativitásod kibontakoztathatod a kihívást jelentő feladatokban. Minden nap, minden munka más és más! Garantáljuk, hogy nem lesznek unalmasak a hétköznapjaid. A területedet érintően folyamatosan akcióban lehetsz. 

Legyen affinitásod a fizikai munkához és lehetőleg ne légy tériszonyos. Távközlési szolgáltatóként a folyamatos üzemelés fenntartásához szükséges az év minden napján ügyeleti munkarend fenntartása, melynek során a kollégákkal egymást váltva, átlagosan 3 hetente rendszeresen ki kell venned a részed a hétvégi illetve ünnepnapi beosztásból. Amennyiben számodra nem gond ez az általánostól eltérő munkarend, úgy itt a helyed köztünk. A plusz munkaidő lecsúsztatható, vagy túlórában elszámolható.

Alapvető számítógépes ismeretekkel, tanulási hajlandósággal, „B” kategóriás jogosítvánnyal el tudod látni a feladatot. Elvárt képesség a magas fokú precizitás és a szorgalom.
Fontos, hogy lojális légy a céghez, a vezetődhöz és jó kommunikációt tarts a munkatársakkal. Szükséges, hogy motiváljon a siker és a személyes fejlődés lehetősége, valamint légy mindig nyitott az új dolgokra. Naponta új kihívásokkal, új emberekkel fogsz találkozni, ezért fontos, hogy írásban illetve szóban is szívesen, bátran és jól érthetően kommunikálj.

Megoldás centrikusság, proaktív szemlélet. Magasfokú érdeklődés és elkötelezettség a hálózati megoldások, kihívások irányában. Távközléstechnikai, informatikai, rendszergazdai, végzettség, vagy több éves hálózatüzemeltetési rutin. Mikrotik és Ubiquiti eszközök konfigurálásának illetve Layer 2 és 3 (VPN, PPPOE) kapcsolatok létrehozásának, karbantartásának ismerete. MTCNA vagy magasabb végzettség, Linux (debian), Putty, Mikrotik RouterOS, Dude, Nagios ismeret.

Előnyt jelent a hasonló munkakörben szerzett gyakorlati munkatapasztalat, a legoptimálisabb megoldások gyors megtalálásának képessége a napi kihívások kezelésére. Magyarul nem beszélő ügyfeleink miatt hasznos, az angol vagy német nyelv ismerete.

Ha izgalommal tölt el egy felmerülő probléma megoldása, ha hajlandó vagy a munkaidőtől elrugaszkodva csak a feladatra koncentrálni, ha számodra csak az a fontos, hogy a célt megvalósítsuk, ha a csapatért a közös tevékenységekért háttérbe teszed egyéb programjaidat, akkor itt a helyed köztünk.

Speciális szakmai tréningek, Mikrotik, Ubiquiti és Kábeltelevíziós oktatás. Műszaki csapatunk tagjaként korszerű gépjárművekkel dolgozhatsz, melyek maximális kényelmi és biztonsági felszereltségükkel segítik a munkádat.

A jól elvégzett munkát dicséretben és elismerésben részesítjük. Fiatalos, dinamikus, kulturált munkakörnyezetben, alkalmazotti munkaviszonyban, teljes munkaidővel jelentünk be. Stabil, hosszútávú munkaviszony. Kapsz asztalt, széket, korszerű mobiltelefont korlátlan belföldi mobilhasználattal, számítógépet és ha kiemelkedően eredményesen dolgozol, később akár céges autód is lehet. Díjmentes TV, Telefon és Internet használati lehetőség. 
Az egzisztenciád megteremtésére és fenntartására alkalmas mértékű, versenyképes munkabéred, szakértelmeddel és eredményeiddel arányos, mely több részből áll össze: fix alapfizetés + teljesítmény és minőség függő mozgóbér, melynek összege a próbaidő alatt alacsonyabb, majd a próbaidő után megegyezés szerinti. A kettő különbözetét véglegesítés esetén visszamenőleg egyösszegben megkapod.

Amennyiben aktív és fejlődni akaró csapattagnak bizonyulsz, úgy munkád, támogatásaként szakmai,  személyiségfejlesztő és kommunikációs tréningeken tanulási, továbbképzési lehetőséget biztosítunk, ami további sikerek eléréséhez segít hozzá!
 
Normál esetben a munkaidő 8-16.30 óráig tart heti 40 órás munkaidő kerettel, napi fél óra munkaközi ebédszünettel. Igény esetén, a munkába járás költségét a jogszabályoknak megfelelő mértékben támogatjuk.

Amit itt csinálhatsz, amit itt tanulhatsz, az neked nagyon hasznos lehet. Ezt a munkát nem lehet passzív munkavállalóként, fix munkaidőben végezni. Ezt szívvel-lélekkel kell csinálni, mert mi is úgy támogatjuk a partnereinket és akkor segítünk az előfizetőknek, amikor szükségük van rá. Ez nem egy klasszikus bejövök-hazamegyek munkahely. Mi tesszük a dolgunkat és akkor fejeződik be egy nap, amikor a munka el van végezve.

Központi telephelyünket a Szil-Coop áruház (Izsáki út 2) emeletén találod. Partnereink ránk ott is számíthatnak, ahol a vezetékes szolgáltatók már nem elérhetőek, vagy nem az igényeknek megfelelően működnek. Elvisszük akár a tanyákra is a nagyváros internet sebességét.

Jó érzés egy lelkes és motivált csapat tagjaként örömet szerezni a családoknak, látni a gyerekek szemében a csillogást, mikor átadjuk a szupergyors működő szolgáltatást. Izgalmas kihívás a szállodák, üzemek, cégek szolgáltatási igényeit teljesíteni, és a haját tépő rendszergazdát a nagy sávszélességgel lenyűgözni. Éld át velünk a siker élményét. Légy Te is büszke magadra, a munkádra, a kollégáidra, a csapatodra.
Csapatunk tagjaként figyelmet és megbecsülést kapsz tőlünk és ügyfeleinktől. Számítunk és számítanak rád.

Már a kiválasztási folyamat első lépése után megkapod a kapcsolattartód elérhetőségét. Az alapvető kérdések után szeretnénk megismerni eddigi munkahelyi tapasztalataidat majd egy személyiségteszt csomaggal nézzük meg mennyire testhezálló neked ez a munkakör. Kérünk referenciát, a régi munkáltatódtól, majd egy személyes interjún győzhetsz meg bennünket, hogy miért Téged válasszunk. Sikeres interjú után, akár már másnap munkába állhatsz.

  • IT üzemeltetés, Telekommunikáció
  • Hálózati és Rendszermérnök
  • Rendszergazda
  • Rendszerüzemeltető

1-3 év szakmai tapasztalat

Angol (alapfok/társalgási szint)

Rugalmas munkavégzési hely – Bács-Kiskun megye

éves bónusz / mozgóbér, céges autó, mobiltelefon, szakmai tréningek, nyelvtanulás támogatása, munkába járás támogatás

Szeretnéd, hogy céljainkat elérjük és együtt sikeresek legyünk? Élj a lehetőséggel!

Ha szívesen kipróbálnád magad, akkor jelentkezz az alábbi gombra kattintva egy 5 perces kérdőív kitöltésével, töltsd fel fényképes önéletrajzod! Várjuk jelentkezésed!