MinDigTV alap csomag

Mire van szüksége a MinDig TV Prémium szolgáltatás eléréséhez?

  • Megfelelő antennára és az ahhoz kapcsolódó eszközökre (Kábelek, erősítők, stb.)
  • Egy DVB-T MPEG4 dekóderre vagy egy olyan televízióra, amelybe már beépítették az MPEG4 dekódert. (Dekóder: jelátalakító készülék)
  • Egy Conax CAS7-es kártya leolvasóra (Amennyiben a dekóder vagy a beépített dekóderrel rendelkező televízió nem képes a Conax CAS7-es kódolt kártya fogadására.)
  • A kódolt adások vételére kizárólag a Conax CAS7-es kártya leolvasóval ellátott készülékek alkalmasak. A készülékek a kiskereskedelemben számos helyen megvásárolhatóak.
  • A Mindig TV Prémium vételére és kártyabefogadásra alkalmas készülékek megtalálhatók  a Mindig Tv weboldalán az eszközök menüpontjában.
  • Egy “MinDig TV Prémium” kártyára (kódolt kártya)
  • Lefedettségre

Lefedettség

A hálózat lakossági lefedettsége jelenleg majd 100%-os. A MinDig TV Prémium szolgáltatás abban az esetben érhető el, amennyiben a digitális földfelszíni televízió műsorszóró hálózaton kisugárzott jel vételi feltételei adottak. A vételi feltételekről az Előfizetőinknek kell meggyőződnie a szolgáltatás igénybevételének helyszínén. Ezt ellenőrizhet a Mindig tv honlapján, hogy az Ön lakóhelyén van-e lehetőség a szolgáltatás igénybevételére!

Mindig TV Prémium szolgáltatás telepítési díja hagyományos TV készülék esetén: 20 000 Ft

Modern, új típusú “lapos” TV készülék esetén: 20.000 Ft.

A hagyományos tv készülék esetében külső vevő kerül beépítésre, míg a modern tv készülékeknél CA modul.

A szolgáltatás megvásárolható ügyfélszolgálati irodánkban.

A MinDig TV Prémium előfizetéssel kapcsolatban további információért kérjük hívja Ügyfélszolgálatunkat a 1290-es vagy a 06 76 76 76 76 telefonszámon.