Távközlési informatikus

Vezeték nélküli távközlési szolgáltatásainkkal segítjük és színesebbé tesszük a lakosság életét, támogatjuk a vállalkozások munkáját, akár a városokon túl is.

Fiatalosan dinamikus csapatunkba

TÁVKÖZLÉSI INFORMATIKUS

munkatársakat keresünk.

 20 fős csapatunk, kecskeméti központtal 50 településen szolgáltat, mintegy 4.000 felhasználónak. Központi telephelyünket a Szil-Coop áruház (Izsáki út 2) emeletén találod.

 Partnereink ránk ott is számíthatnak, ahol a vezetékes szolgáltatók már nem elérhetőek, vagy nem elég jól működnek. Elvisszük akár a tanyákra is a nagyváros internet sebességét.

 Jó érzés egy lelkes és motivált csapat tagjaként örömet szerezni a családoknak, látni a gyerekek szemében a csillogást, mikor átadod a működő szolgáltatást. Izgalmas kihívás a szállodák, üzemek, cégek szolgáltatási igényeit teljesíteni, és a haját tépő rendszergazdát a nagy sávszélességgel lenyűgözni. Büszkeséggel tölt el bennünket minden projekt eredményes lezárása.

 Éld át velünk a siker hangulatát! Légy Te is büszke magadra, a munkádra, a kollégádra, a csapatra.

Főbb feladatok, munkák:

 Főként új létesítések, bekapcsolások kiépítése lesz a feladatod. 
Az előfizetői problémák kivizsgálásában és elhárításában szerzett tapasztalataid alapján idővel a hálózat felügyelete, antennák, routerek menedzselése, és a felmerülő üzemeltetési kérdések központi kontrollját is vállalhatod rendszergazdaként.

 Kreativitásod kibontakoztathatod a kihívást jelentő feladatokban. Minden munka más és más! Garantáljuk, hogy nem lesznek unalmasak a napjaid, folyamatosan akcióban lehetsz. Rajtad múlik a hálózat működése és ezzel együtt az egész vállalkozás sikere.

Az álláshoz tartozó elvárások:

 Amennyiben nem vagy tériszonyos és van “B” kategóriás jogosítványod, valamint rendelkezel Informatikai hálózati ismeretekkel, vagy tanulási hajlandósággal úgy el tudod látni a feladatot.

 Minden nap új kihívással és új emberekkel fogsz találkozni, ezért fontos, hogy írásban és szóban is szívesen, bátran és jól érthetően kommunikálj. Fontos, hogy lojális légy a céghez, a vezetődhöz és jó kapcsolatot tarts fenn a munkatársakkal is.

 Szükséges, hogy motiváljon a siker és a személyes fejlődés lehetősége, valamint légy mindig nyitott az új dolgokra.

Amit kínálunk:

 Csapatunk tagjaként figyelmet és megbecsülést kapsz tőlünk és ügyfeleinktől. Számítunk és számítanak rád. Munkatársaddal párban dolgoztok a magas felszereltségű új szerviz autóinkkal.

 Továbblépési lehetőséget biztosítunk: Ha már kellően megismered a hálózatot, lehetsz RENDSZERGAZDA is!

 Korlátlan mobilhasználat korszerű, modern telefonokkal. Díjmentes TV, Telefon és Internet használati lehetőség. Szakmai tréningek, Mikrotik és Ubiquiti oktatások. Kábeltelevíziós oktatás. Személyiségfejlesztő és kommunikációs tréningek.

 A kiválasztási folyamat több lépésből áll. Már az első levélváltás után megkapod a kapcsolattartód elérhetőségét. Először néhány alapvető kérdésre kérünk választ, majd egy kérdőívben szeretnénk megismerni eddigi munkahelyi tapasztalataidat és végül egy személyiség tesztcsomag alapján nézzük meg mennyire illik hozzád ez a munkakör. 
Szívesen vesszük, ha adsz nekünk referenciát, a régi munkáltatódtól.

 Ezek után személyes interjún győzhetsz meg bennünket, hogy miért Téged válasszunk. Sikeres interjú után, akár már másnap munkába állhatsz.

 A normál munkaidő beosztás heti 40 óra, naponta 8-16.30-ig, havonta egy teljes hétvégi ügyelettel, mely lecsúsztatható, vagy túlórában elszámolható. 
 Munkabéred teljesítményfüggő, eredményeiddel arányos, mely több részből áll össze: fix alapfizetés + rendelkezésre állás + ügyeletidíj + teljesítmény, azaz mennyiség és minőség függő mozgóbér. Az alapbér összege a próbaidő alatt alacsonyabb, utána megegyezés szerinti.
A kettő különbözetét véglegesítés esetén visszamenőleg, első naptól egyösszegben megkapod. A végösszeg csak rajtad múlik.

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

 Ha valaha is izgalommal töltött el egy informatikai-, távközlési-, hálózati kihívás megoldása, ha hajlandó vagy a szabvány munkaidőtől elrugaszkodva csak a feladatra koncentrálni, ha számodra csak az a fontos, hogy a célt megvalósítsuk, ha a csapatért a közös programokért háttérbe tudod tenni az egyéb programjaidat, akkor itt a helyed köztünk.

 Nem baj, ha nem folyékony az angolod és esetleg ma még azt sem tudod hány IP cím van egy tartományban. Nálunk ezt is megtanulhatod.

 Ha úgy érzed, hogy a munkánkban aktív szerepet tudsz vállalni, töltsd ki az adatlapot! Várjuk a jelentkezésed! Feltétlen küldd el fényképes önéletrajzod is, mert anélkül nem fogadjuk be a jelentkezéseket.

Állás, munka területe(i):

● IT üzemeltetés, Telekommunikáció
● Telekommunikáció
● Szakmunka
● Műszerész
● Villanyszerelő
● Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

● 1-3 év

Szükséges nyelvtudás:

● Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

Rugalmas munkavégzési hely – Bács-Kiskun megye

Egyéb juttatások:

éves bónusz / mozgóbér, céges autó, mobiltelefon, tréningek, tanulás támogatása

JELENTKEZÉS AZ ÁLLÁSRA:

Jelentkezz az állásra amíg lehet, élj a lehetőséggel! Csak rajtad múlik!
Az alábbi gombra kattintva tudsz továbblépni.