Ügyfélszolgálati munkatárs

A Deltanet egy folyamatosan növekvő kecskeméti székhelyű távközlési szolgáltató 4.000 ügyféllel. Szolgáltatási területünkön piacvezetők vagyunk a helyhez kötött vezetéknélküli internetszolgáltatás területén, és küldetésünk a korlátlan adatmennyiségben felhasználható mikrohullámú internet, személyre szabott formában történő eljuttatása ügyfeleink ingatlanába. Célkitűzésünk 10.000 ügyfél kiszolgálása 5 éven belül.

Bővülő csapatunkba

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI ÉRTÉKESÍTÉSI MENEDZSER

munkatársunkat keressük.

Főbb feladatok, munkák:

Rendszerető, szervezett és megbízható vagy, aki ügyesen eléri, hogy a dolgok rendben menjenek? Dolgoztál már ügyfélszolgálati munkakörben, ahol széles felelősségi kört kezelve, különböző emberekkel koordináltál, hogy együtt elérjétek a végeredményt?

Amint stabillá válsz ebben a munkakörben, Te leszel csapatunkban az az elsődleges munkatárs, akivel először kapcsolatba kerülnek lehetséges érdeklődő partnereink, de azok is akik már a mi rendszerünket használják, hogy naponta elérjék a világhálót vagy folyamatosan növeljék üzleti eredményeiket. Fő feladatod lesz, hogy a legoptimálisabb csomagokat add el ügyfeleinknek, ezáltal a legtöbb értéket kapják szolgáltatásainkból, így évről-évre folyamatosan kapcsolatban maradjanak velünk.

Az álláshoz tartozó elvárások:

Kiterjedt felelősségi körödbe beletartozik a lejáró szerződések megújításának koordinációja és logisztikai szervezése, adminisztrációja, támogatása. Ez egy irodai munkakör a központi ügyfélszolgálaton, melyben hétfőtől péntekig, reggel 8 és délután 5 óra között fogsz dolgozni.

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

Számos különböző rendszert fogsz használni, ezért fontos, hogy szeresd a technológiát és egyedül, támogatás nélkül le tudd küzdeni a bonyolult, kihívásokkal teli feladatokat. Előfordulhat olyan ügyfél megkeresés, ahol angol vagy német nyelven szükséges egyeztetni, ezért előnyös ha szóban is, írásban is képes vagy hatékonyan kommunikálni.

Amit kínálunk:

 Ez egy sok kitartást követelő munkakör, számtalan kihívással, egy piacvezető szervezetnél történő tanulási, karrier építési és fejlődési lehetőséggel.
A munkakör tanulási lehetőségeket, tréningeket kínál minden olyan területen mely segíti az értékesítési és kommunikációs képességeidet, felkészültségedet, tudásodat.

Állás, munka területe(i):

  • Értékesítés, Kereskedelem

  • Informatikai értékesítő

  • Ügyfélszolgálat, Vevőszolgálat

  • Ügyfélszolgálat, Ügyfélkapcsolat vezető

  • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

Nem igényel nyelvtudást, előny angol nyelv ismerete

Munkavégzés helye:

Bács-Kiskun megye

Egyéb juttatások:

éves bónusz / mozgóbér, mobiltelefon, szakmai tréningek, nyelvtanulás támogatása

JELENTKEZÉS AZ ÁLLÁSRA:

Jelentkezz amíg lehet, élj a lehetőséggel! Csak rajtad múlik!
Az alábbi gombra kattintva tudsz továbblépni.