Megújul a Mindig TV

A szeptemberi csatorna portfólió-változást követően novemberben további változások várhatók az Antenna Hungária ingyenesen fogható és fizetős rendszerben elérhető földfelszíni sugárzású digitális tévéplatformjánál.

A Mindig TV Extrát felváltó mindigTV PRÉMIUM esetében viszont már négy csomagból választhatnak majd az előfizetők, illetve bővül az interneten keresztül elérhető tartalmak köre is.

A mindigTV márka keretében a felhasználók továbbra is 12 csatornát érnek el díjmentesen, amelyet előfizetői szerződés keretében fizetős csomagajánlatokkal egészíthetnek ki, és a mindigTV prémium szolgáltatásra válthatnak.

A mindigTV prémium kínálatában ezentúl négy fő csomag közül választhatnak az ügyfelek. A Belépő csomagban a 12 díjmentes csatorna mellett, további 6 adó érhető el, az Alap műsorcsomagban 28, míg a Családiban összesen 48 csatorna műsorai láthatók.

A Családi csomagba olyan csatornák is bekerültek, mint a Minimax, a Nickelodeon, a Sorozat+, vagy a Moziverzum, illetve új főcsomagként jelent meg a televíziós szolgáltatások piacán a szolgáltató szerint egyedülálló, tematikus Gyerek műsorcsomag, amelyben még több élmény és összesen 10 gyermekadó mesehősei és kalandjai várják a kisebbeket.

Az Alap vagy Családi műsorcsomag mellé rendelhető a kiegészítő Szabadidő csomag is, amelyben további ismeretterjesztő, sport tartalmakat kínáló csatornák találhatók.

A szolgáltatásokhoz biztosított, online hálózati kapcsolódásra képes beltéri egységek lehetőséget adnak arra, hogy az internethez csatlakoztatva a földfelszíni műsorkínálatot tovább bővítsék a felhasználók az online csatornakínálattal, amelyben több csatorna HD minőségben érhető el.

Forrás: https://www.hwsw.hu/hirek/62444/antenna-hungaria-teve-televi zio-mindigtv-dvbt-hevc-szolgaltatas.html