Megújul a TV2 Play streaming szolgáltatás

A TV2 Play a TV2 Média Csoport streaming platformja, amely 2021. február 12.-én kezdte meg működését.

A platformon regisztrált felhasználók kiválaszthatják kedvenc műsoraikat, műsorvezetőiket és akár műsortípusaikat is. Az oldalon műsortípusok és csatornák szerint kategorizálva is el lehet érni a műsorokat. A kínálatában találhatóak filmek, filmsorozatok, hazai gyártású műsorok, animációs sorozatok és a hír-háttérműsorok is.

Hamarosan azonban a TV2 Play és annak prémium felületének tartalmai egy tévéapplikáción keresztül is elérhetők lesznek.

A TV2 Play Prémium jelenleg kizárólag magyar előfizetéssel, televíziós szolgáltatón keresztül vehető igénybe, jelenleg az Antenna Hungáriánál, a MindigTV Prémium családi csomagban, a Yettelnél és a Magyar Telekomnál. A szolgáltatói hozzáféréssel minden funkció elérhetővé válik a felület kínálatában. A platformon előfizetésenként egyszerre két stream nézésére van lehetőség és a TV2 Play-en megszokott tartalmakon felül a Spíler Extra, azaz a Spíler1 és Spíler2, a Moziverzum, a Mozi+ és a TV2 Kids kiegészítő tartalmai is elérhetők itt.

A már meglévő opciók mellé kialakítanak a közeljövőben egy havi előfizetéses rendszer alapján működő csomagajánlatot is, amely reklámmegszakítás nélkül biztosít visszanézést a TV2 Play felületén. Ehhez nem lesz szükséges szolgáltatói előfizetés, az online regisztráció során, bankkártyás fizetéssel közvetlenül igénybe vehető lesz.

A tévénézők a platformon visszanézhetik a műsorokat vagy a kedvelt sorozataik kihagyott részeit. Az epizódokból és extra videókból saját listákat is létrehozhatnak, melyeken meghatározott ideig megőrizhetik a később megnézni kívánt videóikat.

Forrás: https://media1.hu/2022/09/30/applikaciot-kap-a-tv2-play-es-to bb-ujdonsagot-is-bejelentettek-a-streamingplatform-kapcsan/