2022 nyártól Disney+ Magyarországon is

2019 novemberében indította el a The Walt Disney Company az új streaming szolgáltatóját, mellyel igyekszik felvenni a versenyt az egyre erősödő piacon, azonban Magyarországon eddig nem volt volt elérhető a platform.

Tavaly érkeztek infók arról, hogy a kelet-európai régióban 2022-re halasztják a Disney+ startolását, melyen többek között a Marvel- és a Star Wars-franchise-ok sorozatai vagy a Pixar új filmjei debütálnak mostanában.

Így aki figyelte a híreket, azt nem érheti meglepetésként az, amit a Disney most sajtóközleményben hivatalosan is bejelentett: nyáron elindul a szolgáltatás Magyarországon is.

A Marvelhez, Star Warshoz és Pixarhoz kapcsolódó tartalmak mellett maga a Disney saját gyártású filmjei és sorozatai, valamint a National Geographic alkotásai is megtalálhatók a Disney+ kínálatában, továbbá olyan sorozatok is, mint A Simpson család.

A sajtóközlemény úgy fogalmaz, hogy a Disney+ a The Walt Disney Company legfontosabb streaming szolgáltatása, mely a Disney Media & Entertainment Distribution üzleti szegmenshez tartozik. A szolgáltatás igénybevevői reklámmentes környezetben élvezhetik a Disney+ folyamatosan gyarapodó tartalomkínálatát, köztük egész estét filmeket, dokumentumfilmeket, élőszereplős filmeket, animációs sorozatokat és rövid formátumú tartalmakat.

Kivételes helyzetéből adódóan a Disney+ precedens nélküli hozzáféréssel bír a Disney lenyűgözően gazdag mozi- és televíziós archívumához, valamint a The Walt Disney Studios legújabb alkotásait is a magáénak tudhatja; a Star választéka pedig a 20th Century Studios, a Disney Television Studios, az FX, a Searchlight Pictures és más stúdiók legfrissebb filmjeit kínálja.

Forrás: https://hu.ign.com/disney-play/74143/news/breaking-a-disney- bejelentette-magyarorszagi-indulasat?utm_source=recirc