A legnépszerűbb hazai portálok júniusban

A napi átlagos egyedi látogatószám alapján kialakított listát ezúttal is a blikk.hu vezeti, míg a második helyre most az index.hu került, két helyet javítva májushoz képest. A dobogón harmadik helyezett az origo.hu lett. Negyedik helyen most a 24.hu végzett.
Az ötödik helyen az Időkép.hu oldala található, amely két helyet javított pozícióján, feltehetően nem függetlenül a nyár és a nyaralási lehetőségek beköszöntétől.
A hatodik helyet az nlc.hu foglalja el, míg a hetedik helyen a femina.hu áll, majd a borsonline.hu.
A listát júniusban a promotions.hu és a ripost.hu zárta.


Ha márkanév alapon állítjuk össze a napi átlagos látogatószámmal mért toplistát, akkor az első két helyezett helyet cserélt.
Az első helyen az Index áll, míg a másodikon a Blikk. Harmadik helyen mindkét listán az Origóval találkozhatunk. A negyedik-ötödik helyen ismét helycserét láthatunk: Időkép már a negyedik helyen végzett, ezzel párhuzamosan az 24 foglalta el az ötödik helyet.

A hatodik-nyolcadik helyen nem tér el egymástól a két lista, de a kilencedik helyen a Telex áll, míg a Promotions a tizediken.

A nyár beköszöntével azt is vizsgálták, hogy ez miként érintette a leglátogatottabb utazáshoz-nyaraláshoz kapcsolódó oldalak helyzetét.
Csak azokat az oldalakat vették figyelembe, amelyek a napi átlagos látogatószámuk alapján bekerültek a top100-ba. Mind a két listára kerülő meteorológiai oldal két helyet javított pozícióján májushoz képest, ezzel az időkép.hu az ötödik leglátogatottabb oldal lett a napi belföldi látogatószám alapján, míg a köpönyeg.hu a hatvanharmadik. Jóval nagyobbat, hét helyet lépett előre a menetrendek.hu, ami most a harmincharmadik helyen áll a toplistán. A specifikusabb profilú programturizmus.hu oldal májushoz képest tizenhárom helyet javított pozícióján, és bekerült ezzel a százas toplista kilencvenötödik helyére.

Forrás:
https://media1.hu/2022/07/08/igy-alakult-a-legnepszerubb-portalok-versenye-juniusban/