Menu

karrier

Hálózatszerelőt keresünk!

Vállalkozásunk célja Kecskeméten és környékén olyan távközlési szolgáltatásokat nyújtani a helyi embereknek és környékbeli cégeknek, melyek nagymértékben segítik életüket, megkönnyítik munkájukat és színesebbé teszik mindennapjaikat.

Bács megye legnagyobb helyi távközlési szolgáltatója az alábbi pozícióra keres munkatársat csapatába:

Főbb feladatok, munkák:

Hálózatszerelőként az lesz a feladatod, hogy új előfizetőinkhez internet, televízió és telefonszolgáltatási végpontot építs ki. Antennatartó árboc állítása tetőbe, antenna felszerelése, beállítása. Kábel levezetése lakótérbe, Wi-Fi router beüzemelése, szolgáltatás átadása. Szerződés aláíratása, díjak beszedése, számla kiállítása, pénzkezelés, az elvégzett munkákról napi jelentés megírása. Esetleges előfizetői panaszok, hibabejelentések helyszíni kivizsgálása, hálózati hibák felderítése és kijavítása. Munkalap kitöltése, aláíratása előfizetővel. Hibás eszközök dokumentálása. Tervszerű karbantartási feladatok elvégzése bázisállomásokon illetve előfizetői végpontokon.

Az álláshoz tartozó elvárások:

Középiskolai végzettséggel, alapvető számítógépes ismeretekkel, jó írásbeli és szóbeli kommunikációs készséggel, „B” kategóriás jogosítvánnyal el tudod látni a feladatot. Elengedhetetlen a jó egészségi állapot, továbbá alkalmasság és hajlandóság a magasban végzett munkára. Fontos, hogy lojális légy a céghez, a főnökhöz és jó kommunikációt tarts a munkatársakkal is. Szükséges, hogy motiváljon a siker és a személyes fejlődés lehetősége, valamint légy mindig nyitott az új dolgokra.

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

Előnyt jelent a felvételnél az informatikai, elektronikai vagy villamosipari végzettség illetve az építőiparban szerzett, magasban (tetőn) végzett munkatapasztalat. A jó fizikai kondíció megkönnyíti a munkát és nagy segítség az angol vagy német nyelv ismerete.

Amit kínálunk:

Alkalmazotti munkaviszonyban, teljes munkaidővel jelentünk be.  Az egzisztenciád megteremtésére is alkalmas mértékű munkabéred több részből áll össze: fix alapfizetés + ügyeleti pótlék + teljesítményfüggő mozgóbér, melynek összege a próbaidő alatt alacsonyabb, majd a próbaidő után megegyezés szerinti. Amennyiben eredményes leszel a posztodon és meghosszabbítjuk a szerződésed, egyösszegben megkapod visszamenőleg a próbaidő alatti bérkülönbözetet. Rendszeresen részt veszel üzemorvosi vizsgálaton, és munkavédelmi oktatáson. Kapsz munkaruhát, mobiltelefont, számítógépet, céges pólót-pulcsit-kabátot, céges autó (felét), szerszámokat és védőfelszereléseket. Aktív és fejlődni akaró munkatársaknak továbblépési lehetőséget kínálunk. Normál esetben a munkaidő 8-17 óráig tart 40 órás munkahéttel és napi egy óra munkaközi ebédszünettel.

Amit itt csinálsz, amit itt tanulhatsz, az neked nagyon hasznos lesz, de ezt valójában nem lehet munkavállalóként fix munkaidőben végezni. Ezt szívvel-lélekkel kell csinálni, mert mi úgy segítünk az embereknek és akkor támogatjuk az előfzetőket, amikor szükségük van rá. Ez nem egy „klasszikus” bejövök-hazamegyek munkahely. Mi tesszük a dolgunkat és akkor fejeződik be egy nap, amikor a munka el van végezve.

 

Kattintson a jelentkezem gombra!